Meny

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi

Även om syftet med behandlingen är att i första hand stimulera meridianer, centrala nervsystemet och blodcirkulationen, påverkar ansiktszonterapin ansiktet så att man också blir vackrare. Blodcirkulationen i huden ökar och rynkor försvinner när depåer och blockeringar i systemet behandlas.

Behandlingen upplevs som en bestämd massage, avslappnande och stimulerande på samma gång. En behandling tar omkring en timme. Behandlingen är förebyggande och det gör gott att få en behandling regelbundet.

Nyponfröolja

Jag använder nyponfröolja i denna behandling. Nyponfröoljan Rosa Mosqueta är utvunnen ur nyponet från vildrosen som växer i den sydliga delen av Andernas berg. Den är ovanligt rik på näringsämnen och vitaminer. Oljan innehåller essentiella fleromättade fettsyror samt vitamin A, B1, B2 och B3. Dessutom innehåller den karoteoider, flavonider och polyfener som gör oljan utmärkt för hudvård.

Positivt för hela kroppen

Genom att behandla ansiktet, påverkas också resten av kroppen positivt, på samma sätt som inom vanlig fotzonterapi.

Grunden till ansiktszonterapin är den orientaliska medicinens grundprinciper men också den indianska zonterapin, liksom neurologiska punkter i ansiktet. Metoden har funnits länge i Argentina, men är ny i Europa och Sverige. Olika zoner och punkter i ansiktet anses motsvara organ och delar av kroppen.

Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter förbättras dels cirkulationen lokalt i ansiktet, dels aktiveras motsvarande organ i andra delar av kroppen. Effekten blir ett fräschare utseende och även förbättrad hälsa över huvud taget.

Blodcirkulationen i ansiktet ökar och huden blir fräschare. Zonterapi i ansiktet kan med fördel kombineras med andra kroppsterapier som t.ex hand-och fotzonterapi,  massage. Det är naturligt och inga kemiska substanser används.

Zonterapi passar alla åldrar. Det löser upp spänningar och stress i kroppen och förbättrar cirkulationen. Den kreativa och produktiva förmågan förbättras. Det är avslappnande och frigör endorfiner (naturlig smärtlindring) och har en förebyggande inverkan på hälsan.

Naturlig Facelift-ansiktslyft massage

Naturlig Facelift är en behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande.

Naturlig Facelift är en varsam och behaglig ansiktsiktsmassage som löser upp muskelspänningar. Ansiktmassagen stärker ansiktsmusklerna vilket kan förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer.

Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

Med lugna och varsamma massagegrepp behandlar jag både hud, bindväv och musklerna i ansiktet. Skalp, nacke och skuldror masseras också för att ge en god helhet.  Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat.

Enstaka behandlingar går utmärkt att ta för sitt välbefinnande men för att uppnå ett bra resultat bör man ta behandlingen som en kur.
För att uppnå bästa effekt rekommenderas 3-5 behandlingar i tät följd. Därefter kan man underhålla sitt ansikte genom att ta en behandling var 5:e – 6:e vecka.

Välkommen med din bokning av ansiktszonterapi.

Boka din tid för ansiktszonterapi eller annan behandling direkt på nätet.


eller kontakta mig