Meny

Homeopatisk behandling

Homeopati

Homeopatisk behandling är alltid individuell. Jag tar hänsyn till hela individen, hens personlighet och symptom. Jag ger homeopati som komplement till mina behandlingar.

Viktigast är helhetsbilden och att människans självläkningsförmåga stimuleras. Rätt homeopatiskt medel kan ofta vara effektivare än traditionell medicin. Det stärker immunförsvaret och tar bort grundorsaken till sjukdomen, inte bara symptomen.

Homeopatisk medicin skall inte tas för nära en måltid. Bäst är 15 – 30 minuter före mat och på kvällen före sängdags, om ej annat ordinerats.

Homeopatiska piller och tabletter skall smälta i munnen, inte tuggas eller sväljas hela.

Ibland kan jag även ordinera t ex ört-, vitamin- och mineraltabletter. Dessa skall däremot sväljas hela till mat, om inget annat ordineras.

Sjukdomar som en patient haft under en lång tid, som kanske motstått all annan medicinsk behandling kan inte snabbläka med homeopatisk medicinering.

Homeopatmedlen börjar visserligen verka omedelbart, men eftersom de skall stimulera kroppens egna läkande krafter kan det dröja innan man känner av dess positiva verkan.

Homeopati är inget ”hokus pokus” utan en vetenskapligt prövad behandlingsmetod, provad och erkänd i de flesta länder i världen.

Välkommen att kontakta mig för råd kring homeopatisk behandling.

Boka din tid för homeopatisk behandling eller annan behandling direkt på nätet.


eller kontakta mig